CUFFLEY | REAR EXTENSION & LAYOUT REDESIGN

The use of large bifold doors capture the stunning views and open up the kitchen and living areas to the outside. Roof lanterns make the most of natural lighting especially in the kitchen creating a spacious and welcoming feel. The internal layout was redesign to flow better with the extension as well as reducing the need to over extend the house, keeping both cost down and decreasing the wastage of materials unnecessarily.

Street view of the Cuffley home front garden with extention.
Kitchen with navy blue cupboards, white walls, counter tops and ceiling lights.
View from back of the extention from the garden. Brick stairs with chrome hand rails, these have glass panes as well.
Kitchen counter with view of bi folds that lead to balcony.
Another angle of the bi folds, open, showing a view of the patio/ balcony.
Navy blue Kitchen showing two sky lights